Vioolles

Lesaanbod

Dus jij wilt (alt)viool leren spelen? Leuk! Ik bied je de keuze uit de volgende mogelijkheden:

  • Privéles
  • Les in een groep
  • Ensemble-les
  • Les voor kinderen van 4 tot 6 jaar (mini-viool of mini-altviool)

De privéles

Als je bij mij privéles gaat nemen, duren de lessen in het begin 30 minuten. Als je op een gegeven moment een bepaald niveau hebt bereikt, adviseer ik om de lessen te verlengen naar 45 minuten of 1 uur.

De les in een groep

De les in een groep is een goede keuze voor jonge kinderen. Het voordeel is namelijk dat je van het begin af aan leert om samen te spelen en je op deze manier voor te bereiden op het latere samenspel in orkesten.

De ensemble-les

Naast de lessen op de (alt)viool kun je kiezen voor lessen met een ensemble. In een ensemble spelen leerlingen van hetzelfde niveau samen.  Tijdens deze lessen leer je samen te spelen. We werken aan een stuk van klassieke muziek tot popmuziek, we luisteren naar elkaar, doen spelletjes en werken aan gehoorvorming en muziektheorie. Dit alles gaat spelenderwijs. De leerlingen hebben veel plezier met elkaar en de lessen werken erg motiverend.

Mini-Viool

Ben je tussen de 4 en de 6 jaar oud dan kun je ook samen met een vriendje of vriendinnetje op les. Als ik meerdere leerlingen heb die graag in een groepje vioolles willen hebben dan kunnen zij bij mij de lessen ‘Mini Viool’ volgen. Je kunt deze lessen natuurlijk ook individueel volgen.

P.S. Wil je een gratis proefles? Neem dan contact met me op via e-mail (valk.marjan@gmail.com) of per telefoon (06-15203820).